Галерия

Галерия

Градина заДружба

Споделена Градинка Герман

Споделена Градинка Изток

Горичка

Отгледайте Вашата Градина в Сърцето на София с Градското градинарство - София

Защо Градско Градинарство?

  1. Свежест и Вкус: Събудете сетивата си с вкусни и свежи продукти, отглеждани директно във вашия градски оазис.
  2. Устойчивост: Допринесете за устойчив начин на живот, намалявайки екологичния отпечатък на вашата храна чрез градското градинарство/земеделие в София.
  3. Забавление и Здраве: Отглеждането на собствена храна не само е забавно, но и предоставя възможност за активно физическо упражнение и здравословен начин на хранене.

Как да Започнете в София?

  1. Изберете Правилното Пространство: Независимо дали сте близо до някоя от градските зеленчукови градини, разполагате с градинска тераса, балкон или дори само прозорец, има начини да създадете вашата градска градина в София.
  2. Съвети и Трикове: Научете се на науката зад успешното градско земеделие, включително подбора на семена, правилния полив и грижи за растенията.
  3. Споделяйте Опит: Присъединете се към общността на градинарите и споделяйте ваш опит и идеи за успешно градско земеделие в София.

С Градското градинарство - София, вие не само създавате своя малък рай в града, но и подкрепяте екологичната и социална устойчивост на нашия красив столичен град. Присъединете се към нас в стремежа ни към по-здравословен начин на живот и цветящи градини във всяко кътче на София!

bg_BG